Bloemen voor verschillende gelegenheden

Hoe leuk is het om bloemen te ontvangen als je het niet verwacht? Als je iemand wilt verrassen met een mooie bos bloemen, wil je natuurlijk wel de juiste bloemen laten bezorgen. Veel soorten hebben hun eigen betekenis en hun eigen manier van een boodschap overbrengen. Zo zal je niet zo snel voor een vrolijk, kleurrijk bloemstuk kiezen om iemand te condoleren en zal je juist wel met een bos rode rozen aankomen op Valentijnsdag. Voor elke gelegenheid zijn er prachtige bloemen die erbij passen.  Wij van Bloemen Bezorgen Amsterdam zetten ze graag voor je op een rij.

Verjaardag
Bij een verjaardag mag je met een bos bloemen best een beetje uitpakken. Het zou helemaal handig zijn als je weet wat de favoriete bloem van de jarig is, dan kan je daarmee een mooi boeket samenstellen.

Ga na welk soort stijl het beste bij het interieur van de jarige past. Daar kun je uit opmaken of je voor pasteltinten, felle kleuren of juist een strakke samenstelling moet gaan.

Uitvaart

Er zijn natuurlijk geen vaste regels welke bloemen je geeft of meeneemt bij een uitvaart. Vaak staat er op een rouwkaart een aanwijzing over bloemen. In sommige gevallen heeft de overledenen specifieke wensen en houd je je daaraan.
Zijn er geen wensen? Dan is het over het algemeen wenselijk om voor witte bloemen te gaan. Een vrolijke bos zonnebloemen is dan niet gepast. Ga voor een klassieke witte lelie of een andere witte bloem.

Huwelijk
Probeer er wachter te komen van welke bloemen of van welke kleuren het bruidspaar houdt. Daarmee kun je een mooi boeket laten samenstellen. Weet je echt niet waar je voor moet gaan? Dan zijn witte bloemen altijd een veilig keuze. Om er toch een romantisch tintje aan te geven kun je voor witte rozen gaan.

Valentijnsdag
Het is natuurlijk algemeen bekent dat de rode roos staat voor liefde en passie. De ideale bloem om jouw partner of toekomstige partner blij mee te maken met valentijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *