Groene aanslag verwijderen zonder te schrobben

Heb jij last groene aanslag? Dan ben je echt niet de enige. We zien namelijk dat groene aanslag zowel op onze tegels in de tuin als op houten tuinmeubels haar weg weet te vinden. Vooral doordat je spullen het hele jaar buiten staan, merk je vooral dat het tegen het voorjaar zichtbaar begint te worden. Tijdens de natte dagen heeft het alle kans om rustig te groeien. Wanneer we dan eindelijk kunnen genieten van het prachtige weer, zit je er natuurlijk niet op te wachten alles helemaal groen is. Niet alleen is dit geen gezicht, maar zit er ook niet op te wachten dat je het in je kleding krijgt. Kortom, verwijderen dus! Maar hoe kun je groene aanslag verwijderen zonder te schrobben?

Groene aanslag verwijderen zonder te schrobben van hout

Wil jij groene aanslag verwijderen zonder te schrobben van hout, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Aangezien ons tuinmeubilair vaak het hele jaar buiten staat, is de kans op groene aanslag natuurlijk het grootst. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om gedurende de winterperiode alles binnen neer te zetten. Wanneer je het dan niet afgedekt hebt, is de kans vrij groot dat er groene aanslag op komt. Dus wil je dit verwijderen, dan kun je een aantal dingen doen. Een goede tips is om groene zeep, warm water en soda in een bak te doen en goed met elkaar te vermengen.  Vervolgens gooi je dit over je houten tuinmeubels en laat het even goed intrekken. Vervolgens spuit je het na enkele uren af en als het goed is, is het grootste deel verdwenen.

Hoge druk

Wil jij groene aanslag verwijderen zonder te schrobben, dan is een hoge druk een goede manier om dit te doen. Je kunt namelijk met een hoge druk dusdanig veel kracht zetten, dat je de groene aanslag gemakkelijk kunt wegspuiten. Wel is het belangrijk, dat wanneer je dit ook bij je tegels gaat doen, je de hoge druk niet te hard zet. Je kunt namelijk je tegels beschadigen. Daarnaast moet je ook oppassen voor het zand wat je door de hoge druk onder de de tegels vandaan kunt spuiten. Dit kan ervoor zorgen dat je tegels op ten duur kunnen gaan verzakken, iets waar je natuurlijk absoluut niet op zit te wachten.

Veilig

Wanneer je groene aanslag wilt verwijderen, is het verstandig dit te doen met milieuvriendelijke producten. Waar velen hier nog wel eens hun bedenken bij hadden, is dit tegenwoordig absoluut niet meer nodig. Deze 100% veilige producten werken immers net zo goed en zijn niet schadelijk voor mens, dier en milieu. Zo kun je het dus met een gerust hart aan de slag en hoef je niet bang te zijn dat je schade aanricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *