Cha-am

Zonnen op het strand in Cha-am

Een vakantie boeken is altijd leuk. Wanneer je bijvoorbeeld naar Thailand wilt gaan zul je ook snel denken aan Bangkok, dit komt omdat het de hoofdstad is van het land. Dit is ook een mooie stad om heen te gaan, maar je kunt ook naar een andere plek gaan waar het iets rustiger is. Neem bijvoorbeeld Cha-am. Dit is een zeer mooie kust plek wat een stuk minder bekend is bij toeristen, maar dit neemt niet weg dat je hier geen vakantie kan houden. Het maakt het ook meteen een uitermate geschikte plek om vakantie te vieren wanneer je kinderen hebt. Dit komt dus omdat het hier relatief rustig is. Wanneer je hier ook bent zie je ook dat je veel families tegenkomt.

Het strand

Cha-am is dus een mooie kustplek en dat betekent ook dat je hier lekker op het strand kunt gaan liggen. Dit is ook zeker de moeite waard en je zal ook zien dat je hier lekker een dagje op het strand kan doorbrengen. Smeer je wel altijd goed in want de zon zal in Thailand een stuk scherper zijn dan in Nederland. Het zal ook zonde zijn om verbrand te raken waardoor je de rest van je vakantie moet uitkijken dat je niet nog verder verbrandt.

Cha-am

Het Santorinipark

Naast het mooie strand in Cha-am zul je ook nog naar het mooie Snatorinipark kunnen gaan. Dit is een leuk thema park wat is gebaseerd op het Griekse eiland Santorini, vandaar ook de naam. Hier kun je dan lekker gaan shoppen en ook een hapje eten bij verschillende restaurants. Er zal dus ook voor iedereen wel wat te doen zijn, maar zal dus het meest geschikt zijn voor een familie vakantie omdat je er niet extreme drukte zal tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *