tuin verbouwen

Welke container huren bij een tuinverbouwing?

Nu de warme maanden van het jaar er weer aankomen, is het tijd om de tuin daarvoor klaar te maken. Dat betekent dus dat een goede tuinverbouwing aan te raden is. Je kan bijvoorbeeld je verwilderde tuin vervangen door een mooi strak terras. Of je wilt juist van de tegels af en wilt wat meer groen in de tuin. Dan kan een puincontainer huren best goed uitpakken. Het is afhankelijk van het soort afvalstroom dat vrijkomt welke container het best werkt voor jouw tuinverbouwing. Daarom is het ook goed om eens naar de verschillende soorten containers te kijken. Zo maak je gemakkelijk een keuze.

Gebruikmaken van een groenafval container

Wanneer je in de tuin aan de slag gaat, dan is de kans groot dat er veel groenafval weg gegooid moet worden. Je gaat dit vervangen door tegels, of er komt nieuw groen in de tuin. In alle gevallen is het zo werken met een groenafvalcontainer dan een goed idee is. Daar kunnen bloemen en planten, maar ook struiken, bomen en takken in worden gegooid. Zo kan je dit allemaal gemakkelijk goed afvoeren. Het is eigenlijk voor elke tuinverbouwing zo dat er een bepaalde mate van groenafval vrij zal komen.

Gebruikmaken van een puincontainer

Het is ook een optie om een puincontainer neer te laten zetten. Al is een hout container van Puincontainershop misschien wel nog aantrekkelijker. Er komen natuurlijk ook andere materialen dan groenafval vrij. Dit gaat vaak om grofvuil of hout. Daar zijn deze containers dan dus ook heel geschikt voor om te gebruiken. Je bent er dan zeker van dat je gemakkelijk alles kan afvoeren. Het kan ook een optie zijn om beide soorten containers naast elkaar te zetten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid afval die vrijkomt wanneer je met de verbouwing aan de slag gaat.

Gebruikmaken van een grondcontainer

Er is tot slot ook veel waarde van een grondcontainer te hebben. Daar zijn verschillende soorten van te krijgen. Zo is er de container voor schone grond. Ook is er de container voor vervuilde grond. Vervuilde grond is grond waar bijvoorbeeld boomstronken, wortels, onkruid, steentjes en grind in blijven zitten. Je hoeft dit niet heel letterlijk te nemen. Wanneer je op het oog schone grond hebt, dan mag je dit al in de container voor schone grond afvoeren. Het is ook slim om te kijken of er graszoden in mogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *