hangmat

Hangmat standaard: kies je voor hout of voor een stalen frame

Leuk zo’n hangmat, mara lange tijd moest je dan wel bomen in je tuin hebben die precies op de juiste afstand van elkaar stonden om de hangmat tussen te hangen. En wie had dat nou? Met de introductie van de hangmat standaard is alles anders geworden. Door de standaard heeft de hangmat een mobiel karakter gekregen en kun je waar je maar wilt gaan liggen. 

Heel veel therapeutische toepassingsmogelijkheden

De hangmat standaard is een uitkomst. Niet alleen om heerlijk te kunnen genieten van de zon in de tuin, maar ook vanwege de vele therapeutische toepassingsmogelijkheden van de hangmat, die met de standaard veel beter en dus ook meer toegepast kan worden. Het maakt het eveneens mogelijk om frequent in de hangmat te slapen.

Hangmat standaard zou je in elke slaapkamer tegen moeten komen

De hangmat standaard zou je eigenlijk in elke slaapkamer aan moeten treffen. Slapen in een hangmat namelijk, biedt erg veel voordelen. Je lichaam wordt zo overal perfect ondersteund en van zogenaamde drukpunten is geen sprake meer. Mensen die vaak opstaan met rugklachten ervaren slapen in de hangmat als bevrijdend. Met speciale dank aan de hangmat standaard is dat nu ook altijd mogelijk.

Standaard is behalve praktisch ook nog eens zeer stijlvol

De hangmat standaard is behalve praktisch ook nog eens stijlvol, zeker als je kiest voor een uitvoering in hout. Je ligt zeer stevig in de standaard, zonder dat dit ten koste gaat van het schommelende gevoel dat de hangmat juist zo aantrekkelijk maakt. Juist vanwege dat schommelen vallen mensen veel sneller in slaap, iets dat onlangs weer eens werd bewezen door Zwitsers onderzoek. Mocht je besluiten te kiezen voor een hangmat standaard van hout, kies dan bij voorkeur voor FSC-gecertificeerd hout. Dit helpt de oerwouden te sparen en het gebruik van bomen tegen te gaan.

Kies een stalen frame en neem je hangmat overal mee naar toe

Door de hangmat standaard kun je steeds in of uit de zon gaan liggen en creëer je gemakkelijk een lievelingsplek. Je gebruikt de hangmat zo gemakkelijk binnen en buiten en kunt de mat zelfs overal mee naartoe nemen. Dan moet je echter wel kiezen voor de uitvoering in een stalen frame. Deze standaarden haal je snel en gemakkelijk uit elkaar en neem je zo dus overal gemakkelijk mee naar toe. Neem je de hangmat standaard mee naar je vakantieadres, dan kun je zelfs in je hangmat op het strand gaan liggen. En als nou iets een genot is, dan is het wel dat. 

Poedercoating op het stalen frame, zo houd je de standaard steeds schoon

Het gebruik van de hangmat is door de ontwikkeling van de standaard toegenomen. De aangeboden standaarden zijn nog steeds volop in ontwikkeling en worden zo steeds gemakkelijker in gebruik. Kies je voor hout of staal? Het is goed te weten dat je de stalen standaard gemakkelijk schoon kunt houden, niet in de laatste plaats door de aangebrachte poedercoating op het stalen frame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *