beton

De voordelen van betonpoeren

Betonpoeren zijn niet alleen zeer handig voor de plaatsing van een stevig en stabiel bouwwerk, maar ook noodzakelijk. Zo kan elk bouwproject een lange levensduur hebben indien er gewerkt wordt met betonpoeren. De meest voorkomende voordelen van betonpoeren worden hieronder omschreven.

Voordeel 1: Esthetisch mooi

Betonpoeren zijn niet slechts functioneel handig, maar ze hebben ook een decoratieve functie. Je kunt namelijk verschillende soorten betonpoeren kopen, waaronder rechte betonpoeren, rechte betonpoeren met afgeschuinde vellingkanten en inbouw betonpoeren. Betonpoeren zijn ook in meerdere kleuren beschikbaar. Vaak steken zij zo’n 10 cm uit boven de grond met een mooie betonnen antracietgrijze rand. Dit vormt een prachtige combinatie met hardhouten palen.

Voordeel 2: Een optimale basis

Maak je gebruik van betonpoeren, dan zorg je voor het creëren van de optimale basis. De palen of staanders zullen namelijk vele malen steviger vast blijven zitten waardoor de levensduur van de constructie ook langer zal zijn. De palen of staanders zullen niet langer in contact komen met vocht vanuit de ondergrond waardoor houtrot en verzakkingen voorkomen wordt.

Voordeel 3: Meerdere formaten

Betonpoeren zijn te koop in verschillende formaten, aangezien elke constructie een bepaald gewicht en kracht heeft. Je kunt betonpoeren kopen voor grote bouwwerken, maar er zijn ook betonpoeren beschikbaar die ideaal voor kleinere bouwprojecten zijn. Denk niet alleen aan tuinhuizen, blokhutten en carports, maar ook aan hondenhokjes of speelhuisjes voor de kinderen.

Voordeel 4: Duurzaam en milieuvriendelijk

Betonpoeren zijn duurzaam en daarnaast milieuvriendelijk. Ze zijn 100% recyclebaar, natuurlijk en goed bestand tegen vocht waardoor ze lang meegaan. Hier komt nog bij dat betonpoeren niet veel geld kosten waardoor je slechts eenmalig hoeft te investeren in het kopen van betonpoeren aangezien ze goed zijn voor een heel leven.

Ontdek de beste betonpoeren voor jouw bouwwerk op http://www.betonpoer.com/ – leverancier van betonpoeren in alle soorten en maten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *