Stappenplan voor een nieuw huis

Ben je een starter in de huizenmarkt, of heb je net een huis gekocht? Dan loop je nu vast een beetje over in alles wat er geregeld moet worden. Dat is logisch want er komt ook een hele hoop op je af. Buiten het administratieve gedeelte komen er ook een hoop praktische zaken bij kijken, die je misschien niet had voorzien. Iedereen vertelt je altijd dat je niet te overhaast een keuken of een bed moet kopen, maar hoor je ooit iemand over het ventileren van je huis? Dit soort dingen zijn ook belangrijk om te bespreken om onverwachte kosten te voorkomen. Het zou vervelend zijn als je achteraf een flinke rekening krijgt van iets dat je niet verwacht.

Stap 1

Vraag van alles vooraf de offerte aan. Je kan zelfs meerdere offertes aanvragen bij verschillende bedrijven. Ga zo lang mogelijk vergelijken zodat je zo goedkoop mogelijk de beste kwaliteit krijgt.

Stap 2

Ventilatie mag je echt niet vergeten. Als je dit in het begin goed doet heb je er jaren plezier van. Neem is een kijkje bij de ventilatieshop, hier hebben ze onder andere hele goede badkamer ventilatoren. Zoals bijvoorbeeld de buisventilator 150mm, deze maakt amper geluid en functioneert perfect.

Stap 3

Neem een aannemer in dienst! Natuurlijk kan je veel zelf doen, maar een aannemer zorgt ervoor dat alles overzichtelijk blijft. Vaak hebben aannemers goede contact personen en ze hebben echt oog voor kwaliteit, dus een aannemer kan in de gaten houden of de vakmannen die je inhuurt hun werk ook daadwerkelijk goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *