Wie zijn wij?

Blankendaal Opdam is een loonbedrijf dat gevestigd is in Noord-Holland en sinds 1984 actief is in de regio West-Friesland en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet, werkzaamheden in de sector van grond, wegen- en waterbouw en agrarisch loonwerk. Ook voert het bedrijf werkzaamheden uit voor de particuliere sector, zoals tuinaanleg, het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van paardenbakken en het plaatsen van vlonders.

Loonbedrijf Blankendaal

Loonbedrijf Blankendaal is onderdeel van Blankendaal Opdam. Het bedrijf heeft zich de in de afgelopen jaren bewezen in zowel het agrarisch loonwerk als in de grond, wegen- en waterbouw en is met name actief geweest in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en beschikt over een eigen leermeester. Het personeel is gekwalificeerd voor de uit te voeren werkzaamheden waardoor Blankendaal met de beschikbare knowhow en ervaring uw project tot een succes kan maken. Onze klantenkring bestaat uit gemeentes, waterschappen, bedrijven en particulieren

Paardenbak aanleggen

Blankendaal is gespecialiseerd in het bouwen van professionele paardenbakken. U bepaalt waar u de paardenbak wilt hebben, wij regelen het werk. De aanleg van een paardenbak is werk voor specialisten en doet u niet even op een middag. Vooraf dient u sowieso te controleren of de aanleg van een paardenbak is toegestaan volgens de geldende regels van ruimtelijke ordening (bestemmingsplan). Soms is er een vergunning nodig en moet er rekening mee gehouden worden dat er mogelijk nader onderzoek nodig is.

Een paardenbak bestaat uit verschillende soorten lagen. Zo moet u bij het aanleggen van een buitenbak rekening houden met de waterdoorlatendheid van de verschillende lagen. Een goede balans in de hoeveelheid vocht in de verschillende lagen is erg belangrijk. Elke stap van de aanleg van een paardenbak is belangrijk en vergt kennis en kunde. Bij Blankendaal Opdam bent u aan het juiste adres.

Wat is loonbedrijf Blankendaal

Blankendaal Opdam is een loonbedrijf dat loonwerk verricht en voor opdrachtgevers op contractbasis bepaalde werkzaamheden uitvoert. Het bedrijf beschikt over gespecialiseerde machines en vakmensen die tegen betaling ter beschikking worden gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *