serre trend van 2022

De nieuwe serre trend van 2022: Veel glas en dunne profielen

Het is weer zo ver: de serre trends van 2022. En ook dit jaar zijn serres met veel glas en dunne profielen de trend. Niet gek, want grote glazen oppervlaktes met dunne profielen zien er luxe en modern uit. Bovendien kent een glazen serre vele voordelen. Bijvoorbeeld: Veel natuurlijk licht, extra ruimte, meer woongenot en daarnaast stijgt de waarde van je huis. Om die reden kiezen steeds vaker mensen voor een serre. Maar welke voordelen geeft een glazen serre?

Veel glas en dunne profielen

Door de dunne profielen lijkt de serre direct een stuk groter en ruimer. Dit is ideaal want hierdoor krijgt de serre een luxe uitstraling. Daarnaast komt er meer licht in de woning door de grote oppervlaktes van glas. Donkere ruimtes worden hierdoor omgetoverd tot functionele ruimtes. Voor een extra eetkamer, studiekamer of keuken hoef je dus niet langer te verhuizen met een serre.

Genieten van het buitengevoel

Een voordeel van een geïsoleerde serre is dat in de warme zomermaanden de serre koel blijft. Terwijl in de koude maanden de warmte van de woning in de serre blijft. Dit is ideaal want zo voorkom je hoge verwarmingskosten. Bovendien is een geïsoleerde serre duurzaam. Dit komt het klimaat en je portemonnee ten goede. Natuurlijk is het grootste voordeel van een serre het uitzicht. Vanuit de prachtige serre kijk je heerlijk naar je tuin. Met een serre haal je een stuk buiten naar binnen.

Vergroot het woongenot

Ben je van plan om meer uit je bestaande woning te halen? Dan kan een serre niet ontbreken. Vooral een geïsoleerde serre is momenteel zeer geliefd. Van ruitjeshuizen tot aan vrijstaande huizen. Glazen serres in combinatie met dunne profielen zijn de trend van afgelopen jaar en de komende jaren. Waarom? Omdat het een luxe uitstraling heeft en vele voordelen kent. Ga daarom voor een serre!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *