Alles over de boormachine van Senco

Alles over de boormachine van Senco

Zoek jij naar een goede, betrouwbare boormachine? Dan is de boormachine van Senco jouw nieuwe kameraad. Hoe groot of klein de klus ook mag zijn, deze boormachines komen altijd van pas. Wil je graag meer weten over deze boormachine? In dit artikel lees je er van alles over. Welke soorten zijn er en welke is het handigst voor jou? Ontdek het hier!

Boormachine met of zonder accu?

Als zijn verschillende boormachines van Senco. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze of je voor een boormachine met of zonder accu gaat. Een accuboormachine heeft een accu aan de machine vast. Hier zit de energie aan die de machine gebruikt. Je hebt dan dus geen stroom nodig. Een boormachine zonder accu heeft nog wel stroom nodig. Dit gaat gewoon via een stekker. Het voordeel van een accuboormachine is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft dan niet te denken aan de lengte van de snoer. Het nadeel is, dat als je een lange tijd achter elkaar gaat boren, de accu leeg kan gaan. Dan moet je wachten tot deze weer is opgeladen, of een andere, volle accu gebruiken.

Over het merk Senco

Senco is een bedrijf dat gereedschappen maakt voor bevestigingstechnieken. Boormachines horen daar dus ook bij. Het grote voordeel van Senco is, dat zij continu bezig is met het verbeteren van hun machines. De technieken die ze gebruiken worden dus steeds slimmer en beter. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van de boormachine van Senco dus ook super makkelijk is.

Verschillende soorten boormachines

Er zijn verschillende boor/schroefmachines van Senco beschikbaar. Zo heb je de bandschroefmachine en high-speed boormachine. Ze hebben allebei hun eigen toepassingen en voordelen. Zo is de high-speed schroefmachine, over het algemeen een stuk sneller dan de bandschroefmachine. Daarnaast hangt de snelheid en de toepassingen ook af van de boormachine zelf.

Accessoires voor de boormachines van Senco

Er zijn ook verschillende soorten accessoires voor de boormachine van Senco. Zo heb je verschillende soorten adapters. Ook heb je voorzetstukken, handvaten en een verlengstuk die je los kunt kopen. Daarnaast heb je ook speciaal neusstuk, die je gebruikt bij het boren van metaal. Ga je dat dus binnenkort doen? Dan is het handig om bij de boormachine, ook meteen een neusstuk voor metaal erbij kopen.

Spijkerspecialist.nl | Topmerken en eigen servicedienst.

Het kiezen van de juiste boormachine

Voor het kiezen van een boormachine van Senco, is het handig om eerst te kijken welke soort je graag wilt. Wil je een high-speed boormachine of een bandschroefmachine? Als je dat weet, kun je al heel wat boormachines wegstrepen. Kijk welke er nog overblijven en ga eens goed kijken wat precies het verschil is. Kijk dan naar de toepassingen en het aantal volt.

Nu je een aantal over hebt, zou je nog kunnen filteren op extra dingen. Sommige boormachines komen namelijk met een koffer en andere niet. Daarnaast zou je nog op de kracht en op de maten kunnen filteren. Natuurlijk heb je dan ook nog de keuze tussen een accuboormachine of een boormachine met snoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *